Фоторепортерот Борис Грданоски за најсподелуваната фотографија на „Твитер“: Шокот од ударот на топка по глава кажува колку им е тешка работата на фудбалерите

Фоторепортерот Борис Грданоски за најсподелуваната фотографија на „Твитер“: Шокот од ударот на топка по глава кажува колку им е тешка работата на фудбалерите

Македонскиот фоторепортер Борис Грданоски е авторот на најсподелуваната фотографија од Суперкупот во Скопје, на која фудбалерот на…