(Видеоинтервју) Владимир Љ. Ангелов, директор на Кинотеката: Го кршат законот – немаме увид во тоа што се снимило

(Видеоинтервју) Владимир Љ. Ангелов, директор на Кинотеката: Го кршат законот – немаме увид во тоа што се снимило

По објавувањето на нацрт-програмата за култура, деновиве се актуализира едно прашање кое се однесува на аудиовизулените материјали…