(Видео) Алаѓозовски за годишната програма: Одобрени се повеќе од 50 отсто од пристигнатите апликации

(Видео) Алаѓозовски за годишната програма: Одобрени се повеќе од 50 отсто од пристигнатите апликации

Министерот за култура, Роберт Алаѓозовски на денешната прес-конференција ја соопшти годишната програма и резултатите од годишниот конкурс…