Петар Заборски и Сара Радичевска станаа европски шампиони во карате во Португалија

Петар Заборски и Сара Радичевска станаа европски шампиони во карате во Португалија

Македонските каратисти кои учествуваа на Европското универзитетско првенство во Куимбра, Португалија, денеска во последниот финален дел од првенството…