Шапуриќ и шпанскиот амбасадор зборуваа за унапредување на економска соработка помеѓу двете земји

Шапуриќ и шпанскиот амбасадор зборуваа за унапредување на економска соработка помеѓу двете земји

Министерот задолжен за регулатива за подобрување инвестициска клима за домашни компании, Зоран Шапуриќ, денеска оствари работна средба…