(Видео) „Јадран филм“ на својот јутјуб-канал ја објави забранетата сцена од серијата „Македонија“

(Видео) „Јадран филм“ на својот јутјуб-канал ја објави забранетата сцена од серијата „Македонија“

По серијата препукувања преку медиумите меѓу Агенцијата за филм и „Јадран филм“, денеска на својот јутјуб-канал продукцијата…