Дескоска: Мора да обезбедиме настава што ќе им овозможи на учениците полесно вклопување на пазарот на трудот

Дескоска: Мора да обезбедиме настава што ќе им овозможи на учениците полесно вклопување на пазарот на трудот

Министерката за образование и наука, Рената Дескоска, денеска присуствуваше на завршниот настан на проектот финансиран од Европската…