Макрадули: Преку анализа на затоплувањето во Скопје направивме чекор напред за да станеме климатски шампиони

Макрадули: Преку анализа на затоплувањето во Скопје направивме чекор напред за да станеме климатски шампиони

Заменик-министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули, на попладневната пленарна сесија на 23. Конференција на…

Димитров и градоначалникот на Солун зборуваа за унапредување на соработката во повеќе области

Димитров и градоначалникот на Солун зборуваа за унапредување на соработката во повеќе области

Министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Димитров, денеска оствари средба со градоначалникот на Солун, Јанис…