Димитров: Германија е искрен пријател и клучен партнер на европската перспектива на Македонија

Димитров: Германија е искрен пријател и клучен партнер на европската перспектива на Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Димитров, денеска престојуваше во работна посета на Германија, во…