Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу Македонија и Норвешка  

Потпишана заедничка изјава за партнерство и соработка меѓу Македонија и Норвешка  

Заокружувајќи ја својата нордиска турнеја, министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Димитров, престојуваше во возвратна…