Владата ги усвои измените на Законот за придонесите од задожителното социјално осигурување

Владата ги усвои измените на Законот за придонесите од задожителното социјално осигурување

Предлог-законот за изменување на Законот за придонесите од задолжителното социјално осигурување беше усвоен на денешната седница на…