Претседателот на Бугарија ја поздрави ратификацијата на договорот за добрососедство

Претседателот на Бугарија ја поздрави ратификацијата на договорот за добрососедство

Претседателот на Бугарија, Румен Радев, ја поздрави ратификацијата на договорот за пријателство, добрососедство и соработка помеѓу Република…