Пратениците на СДСМ навистина биле збунети и не гласале, покажаа стенограмските белешки

Пратениците на СДСМ навистина биле збунети и не гласале, покажаа стенограмските белешки

Според стенограмските собраниски снимки од четиринаесеттото продолжение на шестата седница за препораките за унапредредување на човековите права…