(Видео)ВМРО-ДПМНЕ: Побаравме поддршка од народниот правобранител и ОБСЕ за притворените пратеници

(Видео)ВМРО-ДПМНЕ: Побаравме поддршка од народниот правобранител и ОБСЕ за притворените пратеници

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Горан Манојовски на денешната прес-конференција од пред Собранието информираше дека за притворот на пратениците…