(Видео) Високи тонови на дебатата за Али-пашината џамија, охриѓани обвинуваат дека се гради незаконски

(Видео) Високи тонови на дебатата за Али-пашината џамија, охриѓани обвинуваат дека се гради незаконски

На Али-пашината џамија се работи без одобрение за градба, со тешка градежна механизација што го уништува просторот…

(Видео) Жестока дебата за Али-пашината џамија во Охрид, на повидок референдум?

(Видео) Жестока дебата за Али-пашината џамија во Охрид, на повидок референдум?

Жестока дебата за реставрацијата на Али-пашината џамија, на повидок референдум? Охриѓани бараат да се преиспита проектот, обвинуваат…

(Видео) Груби ја обвини Беса дека не ги поддржува реформите, од таму возвратија дека не се гласачка машинерија

(Видео) Груби ја обвини Беса дека не ги поддржува реформите, од таму возвратија дека не се гласачка машинерија

Кворумот за работа во Собранието, освен за пленарните седници, доведен е во прашање и за работата на…

ДИК и изборот на потпретседатели на дневен ред во собрание, илјадниците амандмани на ВМРО-ДПМНЕ ќе чекаат политички договор

ДИК и изборот на потпретседатели на дневен ред во собрание, илјадниците амандмани на ВМРО-ДПМНЕ ќе чекаат политички договор

По две недели пауза, пратениците почнуваат со набиена агенда за работа. Собранискиот спикер Талат Џафери закажа две…