Жбогар за планот 3-6-9: Не сме загрижени за усвојувањето на новата легислатива, проблемот секогаш бил во имплементацијата

Жбогар за планот 3-6-9: Не сме загрижени за усвојувањето на новата легислатива, проблемот секогаш бил во имплементацијата

Не сум загрижен за усвојувањето на новата легислатива, проблемот секогаш бил во имплементацијата, вели евроамбасадорот Самуел Жбогар…

(ВИДЕО) Управата за финансиска полиција повеќе од година работи без опрема за следење

(ВИДЕО) Управата за финансиска полиција повеќе од година работи без опрема за следење

Управата за финансиска полиција повеќе од една година работи без опрема за следење, алармираше заменик-директорот Берат Дехари…