(ВИДЕО) Дел од затворската полиција работи без униформи и под туѓи амблеми, од Независниот полициски синдикат бараат нов колективен договор

(ВИДЕО) Дел од затворската полиција работи без униформи и под туѓи амблеми, од Независниот полициски синдикат бараат нов колективен договор

Дел од затворската полиција работи без униформи, некаде немаат ниту амблеми на униформите, немаат чизми, немаат опрема…

Четири пиштоли во сопственост на ССМ, комисија прави попис што оставил Митревски зад себе

Четири пиштоли во сопственост на ССМ, комисија прави попис што оставил Митревски зад себе

Четири пиштоли и куршуми, повеќе уметнички слики, компјутер, тепих, работни маси, клуб масички, се дел од работите што…