Владини комбинаторики за нови министри кога ќе се изладат вжештените политички глави

Владини комбинаторики за нови министри кога ќе се изладат вжештените политички глави

Премиерот Зоран Заев очекува во наредните денови да почнат разговори во владината коалиција за пополнување на испразнетите…

Собранието ги констатираше оставките на пратениците кои беа избрани за градоначалници

Собранието ги констатираше оставките на пратениците кои беа избрани за градоначалници

Собранието ги констатираше оставките на петтемина пратеници кои беа избрани за градоначалници во првиот круг од изборите.…

Митровски се гони за незаконско приватизирање на земјиште во сопственост на општината

Митровски се гони за незаконско приватизирање на земјиште во сопственост на општината

Поради постоење на основи на сомнение, Основното јавно обвинителство Скопје презема дејствија против повеќе инволвирани лица кои…