Живко Митревски не го признава новиот претседател на ССМ, поднесе кривична пријава против министерката за труд

Живко Митревски не го признава новиот претседател на ССМ, поднесе кривична пријава против министерката за труд

Живко Митревски не го признава новиот претседател на ССМ, Дарко Димовски. Тој обвинува дека министерката за труд…

Обезбедувањето на Живко Митревски во обид да го спречи новиот претседател да ја преземе функцијата

Обезбедувањето на Живко Митревски во обид да го спречи новиот претседател да ја преземе функцијата

Новото претседателство на ССМ утрово повторно било спречено да ја преземе функцијата. Со решението од Централниот регистар…

Вработен во Агенцијата за разузнавање приведен на стадионот под дејство на алкохол

Вработен во Агенцијата за разузнавање приведен на стадионот под дејство на алкохол

25-годишниот Благојче Ристовски, вработен во Агенцијата за разузнавање, бил приведен вчера пред почетокот на синоќешниот натпревар на…