Столтенберг: Me шокираа настаните во Собранието, од држава пред пропаст станавте функционална земја

Столтенберг: Me шокираа настаните во Собранието, од држава пред пропаст станавте функционална земја

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, пред пратениците и Владата искажа воодушевување од напредокот на Македонија по…

Савески: Нас нè влечат по судови, Богоевски го ослободија од обвинение – и оваа власт има двојни аршини

Савески: Нас нè влечат по судови, Богоевски го ослободија од обвинение – и оваа власт има двојни аршини

Откако Обвинителството се откажа од кривичниот прогон на сегашниот пратеник, тогашен учесник во шарената револуција, Павле Богоевски,…

Столтенберг во Собранието, пратениците ќе гласаат за измените за следење на комуникациите

Столтенберг во Собранието, пратениците ќе гласаат за измените за следење на комуникациите

Законите за полиција, внатрешни работи и електронски комуникации денеска ќе се најдат пред пратениците. Предлог-законот за измени и…

Османи: Македонија и Албанија заслужуваат место во стратегијата за проширување на Европската комисија

Османи: Македонија и Албанија заслужуваат место во стратегијата за проширување на Европската комисија

Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, во рамките на посетата на Република Албанија оствари…