(ВИДЕО) Канческа Милевска: Не го познавам лицето со качулка кое ме поздрави во Собранието

(ВИДЕО) Канческа Милевска: Не го познавам лицето со качулка кое ме поздрави во Собранието

Министерката за култура во заминување, Елизабета Канческа Милевска пред отварањето на новата филхармонија на новинарско прашање одговори…

Паскали Бунташеска: Вршиме конзервација и реконструкција на Али Пашината џамија во Охрид, не градиме нова џамија

Паскали Бунташеска: Вршиме конзервација и реконструкција на Али Пашината џамија во Охрид, не градиме нова џамија

По бранувањата во охридската и поширока јавност, која бараше одговори и разјаснување на  дилемите околу конзервацијата и…

Стојановски: Со амнестијата што ја бара Иванов може да се повтори упадот во Собранието (ВИДЕО)

Стојановски: Со амнестијата што ја бара Иванов може да се повтори упадот во Собранието (ВИДЕО)

Претседателот на Здружението за кривично право и криминологија, професорот Трпе Стојановски, по предлогот на претседателот Иванов да се…

Зендели: Амнестирањето на насилниците од Собранието можеби е договор со новата влада (ВИДЕО)

Зендели: Амнестирањето на насилниците од Собранието можеби е договор со новата влада (ВИДЕО)

Универзитетската професорка Арта Билали-Зендели смета дека покрај своите должности кои според законите ги ужива претседателот Иванов, тој…