Петрушевска: Ова не е политиканство, мора сите да се заштитиме од психопати кои растураат отрови

Петрушевска: Ова не е политиканство, мора сите да се заштитиме од психопати кои растураат отрови

Организацијата „Кане Корзо“ на денешниот протест во центарот на Скопје, побараа од институциите масовна стерилизација, а не…

(ВИДЕО) Владиката Петар ја отпеа „Послушајте патриоти“ – Патриотските здруженија ќе бидат на браникот на државата

(ВИДЕО) Владиката Петар ја отпеа „Послушајте патриоти“ – Патриотските здруженија ќе бидат на браникот на државата

По повод 115 годишнината, цвеќиња на гробот на војводата Методија Патчев, пелагониски-преспанскиот владика Петар заедно со патриотските…