(Видео) Фатиме Фетаи: Адвокатите ја одолжуваат постапката, Груевски е обвинет за насилство

(Видео) Фатиме Фетаи: Адвокатите ја одолжуваат постапката, Груевски е обвинет за насилство

Специјалната јавна обивнителка Фатиме Фетаи, по завршувањето на главното рочише од случајот „Насилство“, изјави дека е задоволна…

Шекеринска: Балканот ќе биде мирен и безбеден само со интегрирање на земјите аспиранти во НАТО

Шекеринска: Балканот ќе биде мирен и безбеден само со интегрирање на земјите аспиранти во НАТО

Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска, вчера во Берлин оствари средба со парламентарниот државен секретар во германското Министерство…