Германскиот ексамбасадор во Сад, Ишингер: Патот на Скопје кон ЕУ и НАТО треба да се одблокира

Германскиот ексамбасадор во Сад, Ишингер: Патот на Скопје кон ЕУ и НАТО треба да се одблокира

Претседавачот со Минхенската безбедносна конференција и поранешен германски амбасадор во САД, Волфганг Ишингер, смета дека Македонија одамна…