(Втор дел) Ако е неопходно, ќе има и уривање во Охрид, Државниот градежен инспекторат се вклучува во случајот со решението од 1978 година

(Втор дел) Ако е неопходно, ќе има и уривање во Охрид, Државниот градежен инспекторат се вклучува во случајот со решението од 1978 година

Државниот инспекторат за градежништво и урбанизам ќе се вклучи во расчитување на урбанистичкиот хаос во Охрид и…

Борјанчо Мицевски останува директор, кампања за градоначалник на Крива Паланка ќе води по работното време

Борјанчо Мицевски останува директор, кампања за градоначалник на Крива Паланка ќе води по работното време

Директорот на Државниот инспекторат за градежништво и урбанизам, Борјанчо Мицевски, ќе остане на функцијата и по официјализирањето…