Иванов ќе ги прими акредитивите од новите амбасадори на Германија, Перу и Белорусија

Иванов ќе ги прими акредитивите од новите амбасадори на Германија, Перу и Белорусија

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, денеска ќе ги прими акредитивните писма на новоименуваните амбасадори на Сојузна Република…