Вработените од „Фени“ обвинуваат дека Синдикатот е продолжена рака на раководството кое е под истрага

Вработените од „Фени“ обвинуваат дека Синдикатот е продолжена рака на раководството кое е под истрага

Доцна синоќа, Синдикатот на „Фени“ на огласната табла во фабриката закачил известување за вработените дека подготвува протест…

(Видеоинтервју) Ѓорѓи Лазаревски: Звонко е јунак што ги извади бомбите, влезе во канџите на системот и го уништи однатре    

(Видеоинтервју) Ѓорѓи Лазаревски: Звонко е јунак што ги извади бомбите, влезе во канџите на системот и го уништи однатре    

Ѓорѓи Лазаревски е еден од двајцата вработени во Управата за безбедност и контраразузнавање, кои ги спакуваа таканаречените…

 Директорот на „Фени“, Миракхмедов не избегал туку ја напуштил Македонија поради здравствени проблеми

 Директорот на „Фени“, Миракхмедов не избегал туку ја напуштил Македонија поради здравствени проблеми

По двомесечен апсолутен молк, генералниот извршен директор на „Фени“ Јусуф Миракхмедов се огласи во јавноста преку соопштение…

(Видео) Кривична пријава за директорот на „Фени“, Јусуф Миракхмедов, и од Финансиска полиција

(Видео) Кривична пријава за директорот на „Фени“, Јусуф Миракхмедов, и од Финансиска полиција

Управата за финансиска полиција денес поднесе кривична пријава против генералниот извршен директор на „Фени индустри“, Јусуф Миракхмедов,…