(Видео) Ќе има две бугарски држави, две бугарски цркви, а на повидок е трета албанска држава на Балканот, порача Венетски на протестот

(Видео) Ќе има две бугарски држави, две бугарски цркви, а на повидок е трета албанска држава на Балканот, порача Венетски на протестот

На Македонската православна црква не и треба признавање од Бугарската православна црква оти има апостолско приемство, основана…

(Видео) Судиите фатени со спуштени гаќи, велат исклучените од парно и најавуваат протести пред Собрание секој ден

(Видео) Судиите фатени со спуштени гаќи, велат исклучените од парно и најавуваат протести пред Собрание секој ден

Граѓаните исклучени од парно, а принудени да плаќаат паушал за греење, најавуваат дека од порта „Македонија“ каде…