Работниците се изборија, „Фени“ в понеделник ќе бира ново синдикално раководство

Работниците се изборија, „Фени“ в понеделник ќе бира ново синдикално раководство

Кулминира незадоволството од сегашното раководство на синдикалната организација на кавадаречки „Фени индустри“. Сопирање на обидите за штрајк,…

(Видео) Ексдиректорот на „Фени“ доби втора кривична пријава од Финансиската полиција

(Видео) Ексдиректорот на „Фени“ доби втора кривична пријава од Финансиската полиција

Управата за финансиска полиција поднесе втора кривична пријава против поранешниот директор на „Фени“, Јусуф Миракхмедов, поради основано…