Влада: Се надеваме на воздржаност и брза реакција на надлежните во расветлување на убиството на Ивановиќ

Влада: Се надеваме на воздржаност и брза реакција на надлежните во расветлување на убиството на Ивановиќ

Владата на Република Македонија изразува длабоко жалење за бруталното убиство на еден од политичките лидери на Србите на…