Кинезите од „Синохидро“ ќе добијат дополнителна една и пол година за доизградба на делниците Миладиновци-Штип и Кичево-Охрид

Кинезите од „Синохидро“ ќе добијат дополнителна една и пол година за доизградба на делниците Миладиновци-Штип и Кичево-Охрид

Со анекс кон договорот за изградба на патната делница Миладиновци-Штип преточен во закон, власта ќе побара од…

Земјоделците не се вклучени во креирањето политики, покажа истражувањето на Руралната коалиција

Земјоделците не се вклучени во креирањето политики, покажа истражувањето на Руралната коалиција

Недовербата во институциите, недостигот од транспарентен процес на вклучување на земјоделците во процесите на донесување јавни документи…