23 професори на Стоматолошки контра ректорот на УКИМ – ја погазивте автономијата на универзитетот

23 професори на Стоматолошки контра ректорот на УКИМ – ја погазивте автономијата на универзитетот

Дваесет и тројца наставници од Стоматолошкиот факултет при „Универзитетот Св. Кирил и Методиј“, остануваат на ставот дека ректорот…