СУТКОЗ: Директорот на ЈП „Водовод и канализација“ незаконски отпушта работници

СУТКОЗ: Директорот на ЈП „Водовод и канализација“ незаконски отпушта работници

Синдикатoт на работниците од угостителството, туризмот, комунално-станбеното стопанство, занаетчиство и заштитни друштва (СУТКОЗ) обвини дека првиот човек…