Oбвинителството се откажа од гонење на Павле Богоевски за фрлањето боја врз фасадата на Министерството

Oбвинителството се откажа од гонење на Павле Богоевски за фрлањето боја врз фасадата на Министерството

Обвинителството се откажало од кривичен прогон на пратеникот Павле Богоевски од шарената револуција, објави адвокатското друштво „Давидовиќ…