Осум невладини бараат механизами за контрола на полицијата и судот да објави колку барања за следење се одобрени

Осум невладини бараат механизами за контрола на полицијата и судот да објави колку барања за следење се одобрени

Осум невладини организации изготвија предлози за контрола врз полиџијата и агенциите за безбедност и контраразузнавање и ги…