Заев најави следната недела една плата и трајно решавање на проблемот за вработените од „Еурокомпозит“

Заев најави следната недела една плата и трајно решавање на проблемот за вработените од „Еурокомпозит“

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, најави исплата на една плата следната недела за вработените…