ДПМ прими нови членови

ДПМ прими нови членови

Друштвото на писателите на Македонија прими осум нови члена, и тоа: Живко Грозданоски, Фросина Пармаковска, Игор Станојоски,…

Талибанците тврдат дека војната во Авганистан ќе трае уште 100 години без резултат, ги повикаа САД на мирни преговори

Талибанците тврдат дека војната во Авганистан ќе трае уште 100 години без резултат, ги повикаа САД на мирни преговори

Талибанците објавија писмо со новата стратегија за Авганистан на американскиот претседател, која ги повикува Американците и нивните…