Акција на МВР против трговија со дрога

Акција на МВР против трговија со дрога

 

Министерството за внатрешни работи спроведува оперативна акција за сузбивање на организирана криминална група која на национално ниво се занимавала со препродажба на различни видови наркотици, соопштуваат од МВР во саботата.

 

По завршување на акцијата јавноста ќе биде детално информирана, додаваат од МВР./крај/мф