Поранешниот прилепски градоначалник се товари дека непотребно купувал големи количини масло за греење

Поранешниот прилепски градоначалник се товари дека непотребно купувал големи количини масло за греење

Против поранешниот градоначалник на општина Прилеп и уште три други лица прилепската полиција поднесе известување поради сомнение…