(Видео) Голем одрон на карпи на патот Кочани-Македонска Каменица

(Видео) Голем одрон на карпи на патот Кочани-Македонска Каменица

Голем одрон на карпи го блокираше регионалниот пат Кочани-Македонска Каменица во близина на селото Истибање. За среќа при одроднот не поминувале возила и нема повредени.

Posted by Kiril Bajraktarov on Sonntag, 11. Februar 2018

Сообраќајот моментално е во прекин. Делницата се затворена за соораќај на секаков вид моторни возила. Како алтернатива се користи патот Кочани-Виница-Драгобрашта-Бигла-Македонска Каменица.

Градежното претпријатие „Гранит“ врши реконструкција на патот и отстранување на одроните.