(ВИДЕО) Ристоска: Три кривични дела му се ставаат на товар на Грујовски

(ВИДЕО) Ристоска: Три кривични дела му се ставаат на товар на Грујовски

Обвинителката Ленче Ристоска по завршување на денешните пет седници во Апелациониот суд по жалбите на обвинетите и на СЈО, даде изјава за медиумите. Во неа Ристоска рече дека на обвинетиот поранешен шеф на Петтата управа во МВР, Горан Грујовски, му се ставаат на товар три кривични дела и затоа бараат второстепниот суд да ги цени жалбените наоди на Обвинителството.