(Видео) Шеговита најава на Премиер лигата

(Видео) Шеговита најава на Премиер лигата

Со натпреварот помеѓу Арсенал и Лестер во петок ќе започне 26.сезона во англиската Премиер лига.

По тој повод на својот „Youtube“ каналот „442oons“ подготви шеговита најава за се она што не очекува во новата сезона, но и направи ретроспектива на преодниот рок.

Во анимираниот филм кој трае речиси пет минути се појавуваат сите менаџери и најголемите ѕвезди во Премиер лигата. н.ц