ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи митинзи во Крушево и Прилеп

ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи митинзи во Крушево и Прилеп

Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ денеска ќе одржи два митинга.

Првиот ќе се одржи во Крушево со почеток во 18 часот, а вториот во Прилеп со почеток во 20.30 часот.