ВМРО-ДПМНЕ ќе ја заврши кампањата со митинг пред Владата

ВМРО-ДПМНЕ ќе ја заврши кампањата со митинг пред Владата

Коалицијата „За подобра Македонија“, предводена од ВМРО-ДПМНЕ, вечерва ќе одржи митинг во Скопје пред Валдата.

Митингот ќе почне во 20 часот, а обраќање ќе има и лидерот на партијата, Никола Груевски.