(Видео) Изјава на Христијан Мицкоски по Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ

(Видео) Изјава на Христијан Мицкоски по Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ на денешниот Централен комитет ги избра новите членови на Извршниот комитет, генералниот секретар и тројцата потпретседатели на партијата.