ВО ЖИВО: Младите на дебата со кандидатите за градоначалник на Скопје

ВО ЖИВО: Младите на дебата со кандидатите за градоначалник на Скопје
Кандидатите за градоначалник на град Скопје ќе потпишат документ со кој ќе се обврзат на реализација на потребите и приоритетите на младите.