Емил Јанески е новиот в.д. директор на ЈКП „Водовод и канализација“ – Прилеп

Емил Јанески е новиот в.д. директор на ЈКП „Водовод и канализација“ – Прилеп

Емил Јанески е новиот в.д. директор на ЈКП „Водовод и канализација“ од Прилеп на местото на Сашо Николоски.

Јанески денеска беше назначен на оваа функција од страна на градоначалникот Илија Јованоски.

Јанески е дипломиран економист и магистер по безбедност.