Жена се задуши во пожар во Скопје

Жена се задуши во пожар во Скопје
Противпожарните единици денска во 16,25 интервенирале во запален стан на ул.Шидска 12/2-4 при што едно лице починало од  задушување. Станува збор за средовечна жена.
Опожарени е површина од 20 метри квадратни. На местото на пожарот пристигнале две пожарникарни возила со петорица пожарникари.