Забрана за камиони и автобуси на патниот правец Тетово-Попова Шапка

Забрана за камиони и автобуси на патниот правец Тетово-Попова Шапка

На патниот правец Тетово-Попова Шапка воведена е забрана за сообраќај на тешки товарни возила и автобуси.

Од АМСМ претходно воведоа забрана за тешки товарни возила и кај планинскиот премин Пресека.