Заврши лидерската средба Ахмети – Заев

Заврши лидерската средба Ахмети – Заев

По два и пол часа во седиштето на СДСМ заврши лидерската средба помеѓу лидерите на СДСМ Зоран Заев и на ДУИ, Али Ахмети.

По завршувањето на средбата Ахмети не сакаше ништо да коментира, само кратко рече дека јавноста ќе биде информирана со соопштение.